• خانه
  • درباره ما
  • تبلیغات
  • حریم خصوصی
  • تماس با ما
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
آریانانیوز
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بانک و بیمه
  • بورس
  • خودرو
  • سیاسی
  • طلا و ارز
  • فرهنگی
  • مسکن
آریانانیوز
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بانک و بیمه
  • بورس
  • خودرو
  • سیاسی
  • طلا و ارز
  • فرهنگی
  • مسکن
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
آریانانیوز
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه فرهنگی

حاتم‌ بخشی 5000 میلیارد تومانی اموال فرهنگیان در صندوق ذخیره

می 9, 2022
در فرهنگی
0

طبق اسناد نماینده ویژه وزیر اموزش پرورش در یک توافق عجیب و سوال بر انگیز موافقت خود را با فروش زمین 25 هکتاری شرکت (پتروشیمی) شیمیایی لاوان متعلق به صندوق ذخیره فرهنگیان با ارزش تقریبی 5000 هزار میلیارد تومان به هلدینگ خلیج فارس را اعلام کرده است.

به گزارش پایگاه خبری آریانانیوز و به نقل از اصلاحات نیوز ، زمین 25 هکتاری شرکت (پتروشیمی) شیمیایی لاوان با ارزش تقریبی 50 هزار میلیارد ریال متعلق به صندوق ذخیره فرهنگیان که یکی از باارزشترین زمین های موجود در منطقه انرژی عسلویه با اسکله و ساحل اختصاصی می باشد با پیگیری حمید باقرنژاد نماینده تام الاختیار وزیر آموزش و پرورش در صندوق ذخیره فرهنگیان و علیرضا بابازاده مدیرعامل پتروفرهنگ به دولت واگذار می شود. این درحالی است که فارغ از قیمت بسیار بالای این شرکت، بیش از 10 هزار میلیارد ریال در سنوات گذشته برای راه اندازی لاوان هزینه گردیده است. ایا باید شاهد از دست رفتن درآمد 500 میلیون دلاری سالیانه شرکت متعلق به فرهنگیان باشیم؟

توافق عجیب با هلدینگ خلیج فارس
طبق اسنادی که به دست اصلاحات نیوز رسیده، در 27 فروردین ماه 1401 جلسه ای با حضور شاهمیرزایی مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی ایران و علی عسگری مدیرعامل خلیج فارس (مدیرعامل سابق صدا و سیما) و حمید باقرنژاد نماینده تام الاختیار وزیر آموزش و پرورش برگزار شده و مقرر گشته زمین شرکت لاوان به شرکت خلیج فارس واگذار شود تا پتروشیمی هرمز در آن ساخته شود. این در حالی است که در یک دعوی چند ساله، همواره مدیران صندوق با این تقاضای خلیج فارس مخالفت کرده بودند و حتی بعد از حکم دادگاه با لابی وزیر نفت سابق در عسلویه پرونده با دستور مستقیم آیت الله رئیسی رییس وقت دستگاه قضا برای اعاده دادرسی مورد قبول قرار گرفت و ماده ۴۷۷ برای آن اعمال و هم اکنون در مرحله رسیدگی در دیوان عالی قرار دارد .

با ساخت پتروشیمی لاوان در این زمین فروش سالانه اوره و آمونیاک این شرکت حدودا بیش از 500 میلیون دلار معادل 140 هزار میلیارد ریال می باشد که حاکی از سود آوری قابل توجه برای فرهنگیان است.

در شرایطی که فرهنگیان در کشور برای داشتن یک معاش با ابروی درخواست و مطالبه در چارچوب قانونی دارند اما هربار با این پاسخ نبود منابع مالی از سوی وزارت اموزش رو به رو میشوند که اگر شاهد چنین تصمیم های کارشماسی نشده نباشیم شاید بتوان بخشی از مشکلات قشر شریف فرهنگیان را مدیریت و به سامان کرد.

این توافق باقرنژاد در حالی انجام گرفته که طبق شنیده ها، باقرنژاد بدون هماهنگی و اخذ مجوز کتبی از هیئت مدیره صندوق، مدیرعامل و هیئت امنا به عنوان نماینده در این جلسه شرکت کرده است.

از نکات قابل توجه این صورتجلسه آن است که مقرر گردیده مسئولیت کارگروه، قیمت گذاری و داور مرضی الطرفین با دولت ( شرکت ملی پتروشیمی) باشد در حالی که تا پیش از این شرکت ملی پتروشیمی به عنوان طرف دعوی لاوان در مراجع قضایی بوده و هیچ منطقی این توافق را نمی پذیرد که شاکی دیروز، داور امروز باشد!

همه ی این موارد در حالی رخ می دهد که مدیران شیمیایی لاوان و پتروفرهنگ در سنوات گذشته مخالف صددرصد واگذاری این شرکت بوده اند زیرا از سود کلان آن برای فرهنگیان آگاه بودند.

نکته عجیب در این توافق بندهای 5 و 6 توافق همراه با پاورقی حقوقی NPC است. در این توافق ذکر شده است پس از توافق هیات مدیره طرفین موضوع به NPC اعلام میشود و در بند بعدی با تعیین زمان فوری برای این تصمیم ماجرا را به سمت تصمیم فوری هدایت میکنند. سوال جدی از اقای باقرنژاد این است چه اتفاق خاصی افتاده است که شما تمایل دارید با این سرعت اقدام به فروش چنین زمین ارزشمندی ان هم برای قشر شریف فرهنگیان کنید. ایا اگر هیات مدیره ای مخالف این موضوع باشد شما قصد تغییر ان را ندارید ؟! ماجرایی که چندین بار پیگیری شده و با دستور رئیس قوه وقت اعاده دادرسی شده چرا تمایل به فروش ان دارید؟!

اکنون یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش، حمید باقرنژاد نماینده تام الاختیار وزیر در صندوق و علیرضا بابازاده که همزمان مدیرعامل پتروشیمی خراسان و هلدینگ پتروفرهنگ (متعلق به فرهنگیان) است باید پاسخ دهند که مدافع حقوق فرهنگیان هستند یا خیر؟ در حالی که بدهی سنگین دولت به صندوق ذخیره هر روز بیش از پیش می شود چرا باید یکی از آینده دارترین شرکت های فرهنگیان از دست رود؟

نقش باقر نژاد در اموزش پرورش چیست؟
چندی پیش اصلاحات نیوز در خبری با عنوان « باقرنژاد معاون اداری مالی صندوق ذخیره فرهنگیان عزل شده» از نقش پرحاشیه او برای مهمترین صندوق فرهنگیان پرده برداشت اما امروز پس از گذشت یک ماه بار دیگر شاهد نقش آفرینی وی در این پرونده جدید هستیم و درب وزیر آموزش و پرورش کماکان بر همان پاشنه می چرخد.

در شرکت شیمیایی لاوان طی این سالها نزدیک به هزار میلیارد تومان هزینه شده، مجوزهای لازم اخذ گردیده، لایسنس محصول مورد نظر خریداری شده، مذاکرات و توافق اولیه با فاینانسور به انجام رسیده و این طرح با مانند اسبی زین شده، آماده است تا به محض صدور حکم دادگاه در این دعوای حقوقی که قطعا” پیروزی جامعه فرهنگی در آن محقق خواهد شد” بلافاصله عملیات اجرایی احداث این پتروشیمی را آغاز کرده و بارقه امیدی در دل سهامداران ایجاد گردد.

این صورتجلسه شائبه های بسیاری را در خصوص سو مدیریت نماینده معرفی شده توسط وزیر در صندوق ذخیره (باقر نژاد)، مدیران عامل پتروفرهنگ و شرکت شیمیایی لاوان به وجود آورده است.

اکنون زمان پاسخگویی وزیر آموزش و پرورش، بابانژاد ( بابازاده مدیرعامل پتروفرهنگ و باقرنژاد نماینده وزیر) است.

 

 

 

برچسب: حمید باقرنژادزمین شیمیایی لاوانصندوق ذخیره فرهنگیانعسلویه

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 5 =

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج

مهمترین عناوین هفته

گالری انتظامی میزبان نمایشگاه گروهی هنرمندان معاصر

ژانویه 10, 2023

معاونت صدای رسانه ملی و مرکز قلب تهران تفاهم‌نامه امضا کردند

سامانه معاونت توسعه فناوری و مطالعات سینمایی راه‌اندازی شد

دو کاتالیست ایران ساخت در صنعت فولاد تجاری سازی می‌شود

برگزاری پانزدهمین همایش روابط عمومی الکترونیک به تعویق افتاد

کتاب گویای شهید احمد کاظمی همزمان با سالگرد شهادت سردار کاظمی در ایران صدا منتشر شد

لینک ها: | چوبیجات | شالرنگی | شیشه ها | پیلمیکر | سریالسو | پوتیتوز | جورابا | تومیتوز | میگوکده | اسیدخوراکی | آساابزار | سیسمونیها | ارامویل | آیروفرشی | آیاکسکویتورز | چرمساران | گلسوب | ایرانتولزمارکت | دشتبهشت | لدرایران | قرقاولی | باتلپلاستیک | قنادیو | ایبیچیکن | امارزیرانداز | Arad Branding

از همراهی شما با آریانا خبر سپاسگزاریم ما همواره در تلاشیم در جدیدترین اخبار ایران و جهان را برای شما عزیزان فراهم کنیم.

دسته بندی اخبار

  • اجتماعی
  • اسلایدشو
  • اقتصادی
  • بانک و بیمه
  • بورس
  • خودرو
  • سایر
  • سیاسی
  • طلا و ارز
  • فرهنگی
  • گوناگون
  • مسکن
  • ویژه

آخرین اخبار

رضا شریف بازیگری توانا

ژانویه 26, 2023

سامانه معاونت توسعه فناوری و مطالعات سینمایی راه‌اندازی شد

ژانویه 26, 2023
  • خانه
  • درباره ما
  • تبلیغات
  • حریم خصوصی
  • تماس با ما

تمامی حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری آریانا محفوظ می باشد.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بانک و بیمه
  • بورس
  • خودرو
  • سیاسی
  • طلا و ارز
  • فرهنگی
  • مسکن

تمامی حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری آریانا محفوظ می باشد.