• خانه
  • درباره ما
  • تبلیغات
  • حریم خصوصی
  • تماس با ما
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
آریانانیوز
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بانک و بیمه
  • بورس
  • خودرو
  • سیاسی
  • طلا و ارز
  • فرهنگی
  • مسکن
آریانانیوز
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بانک و بیمه
  • بورس
  • خودرو
  • سیاسی
  • طلا و ارز
  • فرهنگی
  • مسکن
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
آریانانیوز
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه اجتماعی

حج تمتع امسال هم بدون حضور ایرانیان برگزار می‌شود

24 خرداد 1400
در اجتماعی
0

سرپرست حجاج ایرانی از محدودیت اعمال شده برای حضور زائران خارجی در حج ۱۴۰۰ انتقاد کرد و گفت: برای دومین سال، زائران ایرانی از حضور در کنگره حج محروم شدند؛ این درحالی است که عربستان می‌توانست با برنامه‌ریزی و پیش‌بینی‌های لازم این مشکل را برطرف کند.
به نقل از آریانانیوز، همزمان با آغاز هفته حج و دهه کرامت، حجت‌‌الاسلام و المسلمین سیدعبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با حضور در برنامه تلویزیونی «مصباح» که به صورت زنده از شبکه قرآن و معارف سیما پخش شد به تشریح برنامه‌ها و فعالیت‌های بعثه مقام معظم رهبری در هفته حج پرداخت.

وی با گرامیداشت دهه کرامت و هفته حج اظهار کرد: حج در اسلام، اهمیت و ارزش بسیار والایی دارد و به همین سبب است که حج را در فروع دین اسلام قرار گرفته است. بنابراین ضرورت دارد با معرفی درست و دقیق این فریضه بزرگ، مردم بیشتر با معارف و اسرار آن آشنا شوند.

سرپرست حجاج ایرانی با اشاره به تصمیم عربستان در مورد حج تمتع سال جاری تصریح کرد: متأسفانه امسال هم زائران خارجی بیت‌الله‌الحرام از انجام مناسک حج تمتع محروم شدند و عربستان اعلام کرد به دلیل شیوع ویروس کرونا این مراسم را با ظرفیت محدود تنها با حضور60 هزار زائر برگزار می‌کند.

وی با بیان اینکه معاون وزیر حج عربستان در تماس تلفنی با رئیس سازمان حج و زیارت کشورمان اعلام کرد شماری از زائران کشورهای خارجی که مقیم عربستان هستند، می‌توانند در مراسم حج شرکت کنند و حضور زائران خارج عربستان برای هیچ کشوری امکان‌پذیر نیست، یادآور شد: عربستان همچون سال گذشته درخصوص اعلام حج و شیوه برگزاری آن بسیار تعلل کرد، در حالی که می‌توانست به صورت محدود زائران را از کشورهای خارجی بپذیرد.

نواب با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران برای اعزام زائران به حج امسال تمام تمهیدات لازم را پیش بینی کرده و یا انجام داده بود، افزود: عربستان بدون نظرخواهی از کشورهای اسلامی و بدون پاسخ به درخواست این کشورها، امسال نیز همچون سال گذشته حج را به زائران کشورش و یا افراد مقیم این کشور محدود کرد و از آنجا که هیچ ایرانی در عربستان زندگی نمی‌کند و سفارت ما در این کشور تعطیل است حج امسال بدون حضور حجاج ایرانی برگزار می‌شود.

وی یکی از آثار برگزاری حج را حل مشکلات جهان اسلام عنوان کرد و در عین حال گفت: اگر حج، واقعاً حج ابراهیمی باشد در این صورت می تواند مشکلات امت اسلامی را برطرف کند.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با اشاره به اینکه «حج، خودسازی، انسجام، اقتدار اسلامی و دفاع از مسجدالاقصی» به عنوان شعارحج امسال انتخاب شده است، خاطرنشان کرد: روز اول ذی القعده همزمان با روز اول هفته حج به نام «حج، مقام و منزلت زن»، روز دوم به نام «حج، خودسازی و معنویت» روز سوم به نام «حج، بهداشت و سلامت» روز چهارم به نام «حج، مقاومت اسلامی و دفاع از مسجدالاقصی»، روز پنجم به نام «حج، برائت از مشرکین و استکبار جهانی» روز ششم به نام «حج، ولایت و رهبری» و روز پایانی به نام «حج انسجام و اقتدار اسلامی» نامگذاری شده است.

وی در بخش دیگری ازسخنان خود به انتخابات پیش روی اشاره و تصریح کرد: مسئله انتخابات به‌واسطه اهمیت بالای خود در نظام جمهوری اسلامی ایران همواره از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی در کانون توجه بنیانگذار کبیر نظام (قدس سره) و خلف صالح ایشان (مدظله) قرار داشته و با حساسیتی خاص پیگیری شده است، امروز نیز باید برای برگزاری انتخاباتی باشکوه تمام تلاش خود را به کار بگیریم تا مردم با حضور حداکثری در پای صندوق های رای به دشمنان نظام و انقلاب اسلامی پاسخی کوبنده بدهند و زمینه های اقتدار و شکوفائی کشور را در پیشگاه جهانیان به اثبات برسانند.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − 8 =

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج

مهمترین عناوین هفته

رئیس هیات مدیره یک شرکت دانش بنیان گفت:

23 اسفند 1401

آریا یوسف وند با تقدیر می آید

سریال تلویزیونی پاییز فصل ها روی میز تدوین قرار گرفت

تیراندازی ناوهای ایران، چین و روسیه به سمت اهداف دریایی

آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان بیت‌کوین رکوردی جدید ثبت کرد

ارئه بسته‌های نوروزی رومینگ بین‌الملل توسط همراه اول

لینک ها: | چوبیجات | شالرنگی | شیشه ها | پیلمیکر | سریالسو | پوتیتوز | جورابا | تومیتوز | میگوکده | اسیدخوراکی | آساابزار | سیسمونیها | ارامویل | آیروفرشی | آیاکسکویتورز | چرمساران | گلسوب | ایرانتولزمارکت | دشتبهشت | لدرایران | قرقاولی | باتلپلاستیک | قنادیو | ایبیچیکن | امارزیرانداز | Arad Branding

از همراهی شما با آریانا خبر سپاسگزاریم ما همواره در تلاشیم در جدیدترین اخبار ایران و جهان را برای شما عزیزان فراهم کنیم.

دسته بندی اخبار

  • اجتماعی
  • اسلایدشو
  • اقتصادی
  • بانک و بیمه
  • بورس
  • بیت کوین
  • پیشکسوت رادیو و مجری
  • جشنواره
  • خودرو
  • سایر
  • سیاسی
  • طلا و ارز
  • فرهنگی
  • فضای مجازی
  • فیلم سینمایی
  • گردشگری
  • گوناگون
  • مسکن
  • هنرمندان دوبله
  • وام ازدواج
  • ورزشی- فوتسال بانوان
  • ویژه

آخرین اخبار

تماشای نادیده‎هایی سحرانگیز و زیبا در زادگاه وحشی بافقی

7 فروردین 1402

رییس دفتر حافظ منافع ایران در مصر: گردشگران ایرانی می‌توانند به «شرم الشیخ» مصر مسافرت کنند

7 فروردین 1402
  • خانه
  • درباره ما
  • تبلیغات
  • حریم خصوصی
  • تماس با ما

تمامی حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری آریانا محفوظ می باشد.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بانک و بیمه
  • بورس
  • خودرو
  • سیاسی
  • طلا و ارز
  • فرهنگی
  • مسکن

تمامی حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری آریانا محفوظ می باشد.