• خانه
  • درباره ما
  • تبلیغات
  • حریم خصوصی
  • تماس با ما
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
آریانانیوز
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بانک و بیمه
  • بورس
  • خودرو
  • سیاسی
  • طلا و ارز
  • فرهنگی
  • مسکن
آریانانیوز
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بانک و بیمه
  • بورس
  • خودرو
  • سیاسی
  • طلا و ارز
  • فرهنگی
  • مسکن
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
آریانانیوز
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه سیاسی

علم الهدی: در دوره شاه ثبات اقتصادی برای یک عده قلدر و پولدار بود

آگوست 12, 2021
در سیاسی
0

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: یک عده می‌گویند در زمان شاه، ثبات اقتصادی، رفاه و آرامش داشتیم، که اینها مال همه نبود بلکه برای یک عده اقلیت، سرمایه‌دار عیاش حاشیه دربار بود و بقیه مردم حتی نان خوردن نداشتند.

احمد علم‌الهدی چهارشنبه‌شب در سومین شب از ماه محرم در حرم مطهر رضوی افزود: در رژیم طاغوت ثبات اقتصادی برای یک عده قلدر و پولدار بود، نه برای ملت و عامه مردم.

وی ادامه داد: جامعه ما قبل از پیروزی انقلاب مُرده بود، مردم در رژیم گذشته ۲۵ سال با آمریکا زندگی کردند و اکنون ۴۲ سال است که با آمریکا می‌جنگند، تفاوت این دو دوره در مرده و زنده بودن است.

امام جمعه مشهد اظهار داشت: در رژیم طاغوت، آمریکا برای ما تصمیم می‌گرفت، مردم صاحب اراده نبودند، یک وزیر هر تصمیمی می‌خواست بگیرد باید از چند سفارتخانه اجازه می‌گرفت و مردم بر هستی خود مسلط نبودند و دیگران برای آنها تصمیم می‌گرفتند.

علم الهدی افزود: در زمان طاغوت، برق و آسفالت نبود، زندگی مردم و قشر پایین با قشر بالا قابل مقایسه نبود اما امروز ۴۲ سال است که با آمریکا می‌جنگیم، هم جاده آسفالت و هم اتوبان داریم، همه کشور برق و امکانات دارد. بالاخره جنگ و نبرد زد و خورد است، مشکل تحریم هم که وجود دارد.وی ادامه داد: اگر جامعه زنده شد، خودش تصمیم می‌گیرد و انتخاب می‌کند و هیچ قدرتی از او بالاتر نیست و نمی‌تواند بر او حکومت کند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: انبیا در جوامعی قیام کردند که جریان مستکبر قدرت‌یاب بر گُرده مردم سوار شده و شوون حیات مردم را در استخدام مطامع خود قرار داده بودند.

علم الهدی افزود: وقتی که پیامبر(ص) مبعوث به رسالت شدند در آن جامعه انسانها اسیر شهوات و غرایز بودند و جوامع صاحب اراده نبودند و هر قبیله زیر نظر یک رییس، که بر تمام منافع آنها حاکم بود، زندگی می‌کرد. رسول الله(ص) برای زنده کردن جامعه اقدام کرد.

وی با بیان اینکه بعد از رحلت پیامبر(ص) امت اسلام به یک امت بی اراده مبدل شد، افزود: سیدالشهدا(ع) با جامعه‌ای مرده روبه رو بود، امام حسین(ع) قیام کرد تا مردم را احیا کند و به آنها بگوید مرده نباشند.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − 12 =

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج

مهمترین عناوین هفته

چاپ و انتشار کتاب «مسلم ابن عقیل » به همت استاد ابراهیم صنوبر

ژوئن 22, 2022

معرفی اولین دستگاه بومی خودپرداز رمز ارز بر تسریع قانونمند شدن اکوسیستم رمز ارزها

هر اجرايى مانند تكه اى از وجود من است

مراسم یادبود عکاس دوران جنگ مریم کاظم زاده

گفتاورد برنامه ای با رویکرد متفاوت از رادیو تهران

چاپ چهارم کتاب آشنایی با فرآیندهای شیمی آلی برای مدیران پتروپالایشگاهی به قلم دکتر اسدالله غلامپور منتشر شد.


از همراهی شما با آریانا خبر سپاسگزاریم ما همواره در تلاشیم در جدیدترین اخبار ایران و جهان را برای شما عزیزان فراهم کنیم.

دسته بندی اخبار

  • اجتماعی
  • اسلایدشو
  • اقتصادی
  • بانک و بیمه
  • بورس
  • خودرو
  • سایر
  • سیاسی
  • طلا و ارز
  • فرهنگی
  • مسکن
  • ویژه

آخرین اخبار

یکی از آسیب های اثرگذار که امنیت ملی در حوزه اقتصادی کشورها را مورد تهدید قرار می دهد، پدیده نـامشروع فساد و جرم اقتصادی است

ژوئن 25, 2022

تفاهم‌نامه اولیه بین شورای تجاری روسیه و ایران با منطقه ویژه اقتصادی

ژوئن 25, 2022
  • خانه
  • درباره ما
  • تبلیغات
  • حریم خصوصی
  • تماس با ما

تمامی حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری آریانا محفوظ می باشد.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بانک و بیمه
  • بورس
  • خودرو
  • سیاسی
  • طلا و ارز
  • فرهنگی
  • مسکن

تمامی حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری آریانا محفوظ می باشد.