• خانه
  • درباره ما
  • تبلیغات
  • حریم خصوصی
  • تماس با ما
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
آریانانیوز
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بانک و بیمه
  • بورس
  • خودرو
  • سیاسی
  • طلا و ارز
  • فرهنگی
  • مسکن
آریانانیوز
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بانک و بیمه
  • بورس
  • خودرو
  • سیاسی
  • طلا و ارز
  • فرهنگی
  • مسکن
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
آریانانیوز
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه اجتماعی

مراسم افتتاحیه دفتر خیریه گلستان علی (ع) در تهران در مجتمع اطلس مال

4 خرداد 1401
در اجتماعی
0

دفتر خیریه گلستان علی (ع) در تهران در مجتمع اطلس مال و با نام و یاد شهیدوالامقام《 یدالله زنده دل》 افتتاح شد.

به گزارش پایگاه خبری آریانانیوز : مراسم افتتاحیه دفتر خیریه گلستان علی (ع) در تهران در مجتمع اطلس مال، با حضور جناب آقای دکتر قاضی زاده هاشمی ،معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران، خانواده شهید گرانقدر زنده دل، دکتر علیرضا احمدیان دبیراجرایی فراکیسیون کارآفرینی مجلس شورای اسلامی، علیرضا بابالو مدیر کل روابط عمومی و امور بین الملل باشگاه توسعه کسب و کار کمیسیون ملی یونسکو ایران و جمعی از خیرین، کارآفرینان و ورزشکاران و هنرمندان محبوب سینما و تلویزیون برگزار شد.

خیریه گلستان علی (ع)، با ۱۲ مجموعه فعال، شامل ۹ مرکز نگهداری کودکان ۳ سال تا دوران دانشجویی ، ۲ مهد کودک و یک مرکز آموزشی، امروز به عنوان بزرگترین موسسه هیات امنایی نگهداری از کودکان بی سرپرست و بد سرپرست در کشور می باشد. این موسسه در سال ۱۳۸۴ و با مجوز رسمی از سازمان بهزیستی کشور تاسیس شده است و مهمترین اهداف آن ایجاد آرامش ، رفاه ، امنیت، نگهداری و آموزش این کودکان و همچنین توسعه و ایجاد سیستم های حمایتی و بهبود زندگی کودکان در قالب طرح سلامت اجتماعی در حوزه پیشگیری می باشدو اکنون پس از پانزده سال فعالیت به همت خیّر عالی مقام و عضو هیات امنای موسسه خیریه گلستان علی (ع)، آقای دکتر حاج علی لک خسروی، ۲ باب دفتر اداری در تهران با نام و یاد شهید والامقام یدالله زنده دل به موسسه گلستان علی(ع)اهدا شد.

در شروع مراسمی که برای افتتاح این دفاتر برگزار شد ،سید حمید رضازاده بنیان گذار و مدیر عامل موسسه خیریه گلستان علی (ع) و ریس هیت مدیره شبکه ‌هماهنگی مراکز غیر انتفاعی شبه خانواده خراسان رضوی،گزارشی از فعالیت موسسه از بدو تاسیس تاکنون داد و ضمن تقدیر از همراهی همیشگی موسسه و خیّر گرانقدر آقای دکتر علی لک خسروی گفت: از حدود ۱۰ سال قبل با همراهی جناب آقای لک خسروی پروژه جدیدی به نام دهکده گلستان علی (ع ) به عنوان اولین و بزرگترین مرکز کشف و استعداد یابی کودکان تحت پوشش سازمان بهزیستی را در زمینی به مساحت ۲۵۰۰۰ متر مربع و زیر بنای ۳۷۰۰۰ متر مربع، در چند فاز شروع کردیم و اکنون خوشحالیم با همراهی ایشان و دیگر خیّرین گرامی فاز های مختلف پروژه در حال بهره برداری است و امید است با همت والای همه عزیزان به زودی شاهد افتتاح این پروژه فاخر ملی باشیم.

در ادامه مراسم جناب آقای دکتر زنده دل، برادر شهید والامقام یدالله زنده دل ؛ به نمایندگی از جناب دکتر حاج علی لک خسروی، ضمن ارائه شرح مختصری از زندگی نامه ایشان و گزارش فعالیت های انجام شده ، پیام ایشان برای افتتاح دفاتر گلستان علی (ع) را قرائت کرد.

همچنین حاج محمدرضا طالقانی رییس اسبق فدراسیون کشتی و از سفرای نیکوکاری خیریه گلستان علی (ع)،به نمایندگی از پیشکسوتان ورزشی حاضر در مراسم ضمن تقدیر از مدیران موسسه و فعالیت های انجام شده در طول این سال ها، پیرامون پروژه ملی دهکده گلستان علی صحبت کرد.

گفتنی است؛ این مراسم باهمت و برنامه ریزی گروه تجاری کاسپین مُد( بزرگترین دارنده فروشگاههای تولید و عرضه پوشاک در کشور) برگزار شد و جناب آقای مجید لک ، مدیر عامل کاسپین مد در این مراسم گفت: ماموریت ما در گروه کاسپین مد ایجاد یک رابطه موثر با مشتریان و ارائه و عرضه محصولات جالب و متناسب برای تمام سنین و سلیقه هااست.

این کارآفرین بزرگ ملی ادامه داد : این گروه از بدو تاسیس در راستای انجام مسئولیت های اجتماعی خود در کارهای خیر پیشقدم بوده است و اکنون نیز اعلام می دارد که آماده است تا پوشاک مورد نیاز فرزندان موسسه خیریه گلستان علی (ع) را همه ساله و در تمام سنین تامین و به این موسسه اهدا کند.

 

برچسب: دفتر خیریه گلستان علی (ع)سید حمید رضازاده

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار + هجده =

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج

مهمترین عناوین هفته

حمله تند روی آنتن زنده به صداوسیما/ در رسانه ملی اصلا برنامه شعرخوانی نداریم

28 شهریور 1402

پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا ۲۹ شهریور ۱۴۰۲

گزارش قیمت سکه / سه شنبه 28 شهریور 1402

واکنش پرویز پرستویی به عکسش روی بیلبوردهای تهران

امضا رونالدو روی لباس یک ایرانی/ سورپرایز پسر بچه کرجی توسط کریس

پیام تسلیت رئیس صدا و سیما برای آرش میراحمدی

لینک ها: | چوبیجات | شالرنگی | شیشه ها | پیلمیکر | سریالسو | پوتیتوز | جورابا | تومیتوز | میگوکده | اسیدخوراکی | آساابزار | سیسمونیها | ارامویل | آیروفرشی | آیاکسکویتورز | چرمساران | گلسوب | ایرانتولزمارکت | دشتبهشت | لدرایران | قرقاولی | باتلپلاستیک | قنادیو | ایبیچیکن | امارزیرانداز | Arad Branding

از همراهی شما با آریانا خبر سپاسگزاریم ما همواره در تلاشیم در جدیدترین اخبار ایران و جهان را برای شما عزیزان فراهم کنیم.

دسته بندی اخبار

  • اجتماعی
  • اسلایدشو
  • اقتصادی
  • بازیگر سینما و تلویزیون
  • بانک و بیمه
  • بورس
  • بیت کوین
  • بین الملل
  • پیشکسوت رادیو و مجری
  • تئاتر
  • جاده های کشور
  • جشنواره
  • جمعیت
  • خوانندگان
  • خودرو
  • سایر
  • سیاسی
  • صداوسیما
  • طلا و ارز
  • فرهنگی
  • فضای مجازی
  • فیلم سینمایی
  • کار و کارگر
  • گردشگری
  • گوناگون
  • مجریان تلویزیون
  • مجلس
  • مسکن
  • نجوم و ستاره شناسی
  • نفت و انرژی
  • هنرمندان دوبله
  • وام ازدواج
  • ورزشی
  • ورزشی- فوتسال بانوان
  • وزارت ارتباطات
  • ویژه

آخرین اخبار

واکنش پرویز پرستویی به عکسش روی بیلبوردهای تهران

30 شهریور 1402

کدام کارگردان معروف در دیدار پیشکسوتان و فعالان دفاع مقدس با رهبر انقلاب حضور داشت؟

30 شهریور 1402
  • خانه
  • درباره ما
  • تبلیغات
  • حریم خصوصی
  • تماس با ما

تمامی حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری آریانا محفوظ می باشد.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بانک و بیمه
  • بورس
  • خودرو
  • سیاسی
  • طلا و ارز
  • فرهنگی
  • مسکن

تمامی حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری آریانا محفوظ می باشد.