• خانه
  • درباره ما
  • تبلیغات
  • حریم خصوصی
  • تماس با ما
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
آریانانیوز
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بانک و بیمه
  • بورس
  • خودرو
  • سیاسی
  • طلا و ارز
  • فرهنگی
  • مسکن
آریانانیوز
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بانک و بیمه
  • بورس
  • خودرو
  • سیاسی
  • طلا و ارز
  • فرهنگی
  • مسکن
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
آریانانیوز
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه فرهنگی

گردشگری خوراک بخش جدایی‌ناپذیر از زندگی محلی و متشکل از تاریخ، فرهنگ و اقتصاد جامعه یک سرزمین است

جولای 14, 2022
در فرهنگی
0

برند سازی نان و شیرینی ایرانی با تشکیل فدراسیون‌ گردشگری خوراک

به گزارش پایگاه خبری آریانانیوز : زهرا لاریجانی مسئول فدراسیون گردشگری خوراک وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در اولین نشست میز تخصصی نان و شیرینی گفت:

«محصول گردشگری خوراک در ساختار فدراسیون وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با درایت مدیران خوش‌فکر، در ساختار علمی و چارچوب منسجم شکل گرفته است که خود شامل 4 میز تخصصی به نام‌های گردشگری خوراک ملل، گردشگری خوراک ایرانی، گردشگری نان و شیرینی و نیز گرم نوش‌ها سردنوش‌ها است. این در حالیست که تا کنون 19 فدراسیون از جمله ورزشی، ادبی، هنری ، طبیعت و ورزشی نیز با 49 میز تخصصی مربوطه شکل گرفته است.»

وی با بیان اینکه بی‌شک با هم‌اندیشی اساتید و فعالین بخش خصوصی می‌توانیم به رونق گردشگری خوراک، برندسازی و خلق ثروت در میهن عزیزمان یاری برسانیم، تاکید کرد: «گردشگری خوراک بخش جدایی‌ناپذیر از زندگی محلی و متشکل از تاریخ، فرهنگ و اقتصاد جامعه یک سرزمین است. از این رو همانطور که می دانیم نان‌ها در وعده غذایی صبحانه و در کنار سایر خوراک‌ها جایگاه ویژه‌ای دارند و در هر مقصد چه با سبک طبخ صنعتی و انبوه و چه سنتی و محلی و یا خانگی بخش اصلی از تجربه گردشگری غذا را شامل می‌شوند.»

لاریجانی ادامه داد: «کشور آلمان در دنیا بیشترین تنوع را در تولید نان از جهان دارد که در برخی منابع به آمار 300 تا 500 نوع نان اولیه و بیش از هزار نوع نان و خمیر کوچک در 72 هزار واحد نانوایی که 95 درصد نان کشور را تامین می‌کند اشاره شده است. این در حالیست که بعد از آلمان کشورهای فرانسه و ایتالیا در صدر رتبه‌بندی تنوع و تولید نان در دنیا قرار دارند. کشور ما نیز چهارمین مصرف‌کننده بزرگ نان در جهان است که با ثبت 173 میراث ملی و تنوع بیش از 150 نوع نان در این زمینه صاحب سبک و مقام است.»

مسئول فدراسیون گردشگری خوراک همچنین در تشریح ظرفیت‌های بخش دوم میز تخصصی با عنوان شیرینی‌ها یادآور شد: «در کشور عزیزمان تعداد 123 اثر ثبتی در خانواده شیرینی‌ها داریم و در این میان شیرینی قرابیه جهانی‌ترین شیرینی دنیا محسوب که در تبریز طبخ می شود و از آثار ملی ما نیز به شمار می آید. نان برنجی را نیز می‌توان مثال زد که سابقه پخت آن به دوران قاجار و با قدمت 200 ساله بازمی گردد.»

لاریجانی در جمع‌بندی گفته‌های خود افزود: «در بسیاری از مقاصد گردشگری، خوراک‌های اینچنینی در مجموعه نان و شیرینی از شاخص‌های راهبردی است که در تولید ثروت و اشتغال در مقاصد گردشگری یاری می‌رساند و خود حامل فرهنگ و میراث ناملموس است.»

برچسب: زهرا لاریجانیفدراسیون‌ گردشگری خوراک

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده − سه =

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج

مهمترین عناوین هفته

مجید انصاری: حجاب اجباری و کشف حجاب اجباری هر دو محکوم به شکست است

جولای 24, 2022

ایام سوگواری سید و سالار شهیدان علیه‌السلام فرصت مناسبی برای اصلاح امت و ایجاد وحدت است

طی حکمی امیر عباس زاده حصار را به عنوان رئیس کمیته حقوقی انجمن مدیریت کسب و کار ایران منصوب شد

آیین تجلیل ازبیش ازنیم قرن فعالیت هنری استاد بهرام گودرزی

حضور یک وکیل در دفاتر مشاور املاک باید اجباری شود

در اولین پنل تخصصی همایش دیپلماسی اقتصادی چه گذشت؟


از همراهی شما با آریانا خبر سپاسگزاریم ما همواره در تلاشیم در جدیدترین اخبار ایران و جهان را برای شما عزیزان فراهم کنیم.

دسته بندی اخبار

  • اجتماعی
  • اسلایدشو
  • اقتصادی
  • بانک و بیمه
  • بورس
  • خودرو
  • سایر
  • سیاسی
  • طلا و ارز
  • فرهنگی
  • گوناگون
  • مسکن
  • ویژه

آخرین اخبار

کاهش تمایل به واردات کاغذ / افزایش قمت جهانی، بازار داخلی را گران کرد

آگوست 14, 2022

مازیار خویشوند مدیرکل پزشکی و رفاهی خانه هنر ایرانیان به کانون نفس پیوست و حامی فرهنگ اهدای عضو ایران شد

آگوست 11, 2022
  • خانه
  • درباره ما
  • تبلیغات
  • حریم خصوصی
  • تماس با ما

تمامی حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری آریانا محفوظ می باشد.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بانک و بیمه
  • بورس
  • خودرو
  • سیاسی
  • طلا و ارز
  • فرهنگی
  • مسکن

تمامی حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری آریانا محفوظ می باشد.