• خانه
  • درباره ما
  • تبلیغات
  • حریم خصوصی
  • تماس با ما
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
آریانانیوز
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بانک و بیمه
  • بورس
  • خودرو
  • سیاسی
  • طلا و ارز
  • فرهنگی
  • مسکن
آریانانیوز
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بانک و بیمه
  • بورس
  • خودرو
  • سیاسی
  • طلا و ارز
  • فرهنگی
  • مسکن
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
آریانانیوز
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه اجتماعی

خط و مشی مجموعه مجموعه گروه سرمایه گذاری ایرانیان گستر بر مبنای اشتغال زایی است

می 18, 2022
در اجتماعی
0

یک کارآفرین نمونه حوزه سرمایه گذاری در گفت وگو با اصحاب رسانه: خط و مشی مجموعه ما بر مبنای اشتغال زایی است

به گزارش پایگاه خبری آریانانیوز : خط و مشی مجموعه ما بر مبنای اشتغال زایی است و بیش از و100 نماینده در سراسر کشور فعال است که هر یک از نماینده‌ها قریب به پانزده نفر را مشغول به کار کردند و این خود باعث کارآفرینی برای مجموعه ما شده است.

مجید هادی مدیریت مجموعه گروه سرمایه گذاری ایرانیان گستر در گفت وگو با اصحاب رسانه و خبرنگاران اظهار داشت: گروه سرمایه گذاری ایرانیان گستر در سال 1386 به ثبت رسید و با موضوع ساخت خانه‌های ارزان قیمت و اقساط تحت عنوان خانه گستر پردیس آغاز به فعالیت نمود و در زمینه تسهیلات بانکی به صورت فروش اقساطی همکاری داریم. مجموعه سرمایه گذاری ایرانیان گستر توانسته است برای اولین بار در کشور با لیزینگ‌ها، بانک‌ها و گروه‌های سرمایه گذاری بزرگ تفاهم نامه‌هایی را به امضاء برساند که بتواند برای تمامی احاد مردم خرید اقساطی با سود بانکی کمتر را مبنای کار خود قرار دهد.

این کارآفرین ادامه داد: در حوزه فروش کالا اقساطی اقدامات مفیدی انجام داده شده است و در بستر ایجاد غرفه‌های مختلف و فروش اینترنتی با برند ایرانیان کالا، توانسته ایم با بیشتر سازمان و نهادهای دولتی تفاهم نامه منعقد کنیم و با توجه به اینکه خیلی‌ از متقاضیان شغل دولتی ندارند، و نمی‌توانند ضامن پیدا کنند تصمیم گرفتیم طی جلساتی متعدد با لیزینگ‌ها، این مشکل را حل نماییم.

وی اشتغال زایی را مبنای اقدامات خود قرارد داد و افزود: خط و مشی مجموعه ما بر مبنای اشتغال زایی است و بیش از و100 نماینده در سراسر کشور فعال است که هر یک از نماینده‌ها قریب به پانزده نفر را مشغول به کار کردند و این خود باعث کارآفرینی برای مجموعه ما شده است.

این مدیر توانمند در ادامه خاطرنشان کرد: خدا را شاکریم به نوبه خودم به عنوان مدیریت مجموعه، بسیار علاقه مند به ایجاد اشتغال زایی هستم و معتقدم بزرگترین مشکل جامعه ما مبحث کار و اشتغال است و به همین خاطر با توانی که داشتم توانسته ام به لطف خدا برای خیلی‌ها اشتغال زایی داشته باشم.

هادی در پاسخ به سوال خبرنگار مبنی بر رمز موفقیت مجموعه گفت: اگر بخواهم صادقانه از رمز موفقیت مجموعه بگویم نیت پاکی است که بچه‌ها برای خدمت به مردم در حین کار دارند.

وی افزود: اولین مبحثی که در کسب و کار مورد توجه است علاقه به کار است، هر کسی که به کارش علاقه دارد در این کار موفق است. باعث و بانی افرادی که دوست دارند کار کنند از جمله دغدغه‌ها و خلاقیتی است که بنده برای کارم در نظر گرفته ام.

مدیریت مجموعه گروه سرمایه گذاری ایرانیان گستر تصریح کرد: با سازمان‌ها، اداره جات، کانون وکلای کشور، وزارت صنعت و معدن، جامعه ایثارگران و رزمندگان، صدا و سیما و سایر مجموعه‎‌ها همکاری داریم.

این کارآفرین در پایان اظهار داشت: خیلی متشکرم از جمع خبرنگاران که در مجموعه ما حاضر شدید و من و گروهم تمام تلاشم این است که خدمت رسان رفع نیازهای مردم باشیم.

 

برچسب: مجموعه گروه سرمایه گذاری ایرانیان گسترمجید هادی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − 6 =

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج

مهمترین عناوین هفته

دهمین جشنواره رمز موفقیت برگزار می‌شود

مارس 8, 2023

اجرای عملیات رنگ آمیزی3 هزار مبلمان شهری منطقه 15

عباس قادری برای همیشه از ایران مهاجرت کرد

برگزاری کنگره ملی بانوان اقتصادی کشور با رویکرد اجتماعی

پایان فیلمبرداری پروژه داستانی مادر من در استان آذربایجان شرقی”تبریز_شبستر”

تامین ۱۵۰هزار متر مربع سنگ به کمیته امداد

لینک ها: | چوبیجات | شالرنگی | شیشه ها | پیلمیکر | سریالسو | پوتیتوز | جورابا | تومیتوز | میگوکده | اسیدخوراکی | آساابزار | سیسمونیها | ارامویل | آیروفرشی | آیاکسکویتورز | چرمساران | گلسوب | ایرانتولزمارکت | دشتبهشت | لدرایران | قرقاولی | باتلپلاستیک | قنادیو | ایبیچیکن | امارزیرانداز | Arad Branding

از همراهی شما با آریانا خبر سپاسگزاریم ما همواره در تلاشیم در جدیدترین اخبار ایران و جهان را برای شما عزیزان فراهم کنیم.

دسته بندی اخبار

  • اجتماعی
  • اسلایدشو
  • اقتصادی
  • بانک و بیمه
  • بورس
  • خودرو
  • سایر
  • سیاسی
  • طلا و ارز
  • فرهنگی
  • گردشگری
  • گوناگون
  • مسکن
  • ویژه

آخرین اخبار

مدیر آموزش و پژوهش بیمه کوثر بر تغییر نگرش ها تاکید کرد صنت بیمه نیازمند تحول، نوآوری و فناوری

مارس 23, 2023

حذف دلار با همه طرف‌های تجاری را دنبال می‌کنیم

مارس 23, 2023
  • خانه
  • درباره ما
  • تبلیغات
  • حریم خصوصی
  • تماس با ما

تمامی حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری آریانا محفوظ می باشد.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بانک و بیمه
  • بورس
  • خودرو
  • سیاسی
  • طلا و ارز
  • فرهنگی
  • مسکن

تمامی حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری آریانا محفوظ می باشد.