• خانه
  • درباره ما
  • تبلیغات
  • حریم خصوصی
  • تماس با ما
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
آریانانیوز
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بانک و بیمه
  • بورس
  • خودرو
  • سیاسی
  • طلا و ارز
  • فرهنگی
  • مسکن
آریانانیوز
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بانک و بیمه
  • بورس
  • خودرو
  • سیاسی
  • طلا و ارز
  • فرهنگی
  • مسکن
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
آریانانیوز
بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
خانه اجتماعی

لبنیات آلوده علت اصلی ابتلا به “تب مالت”

24 دی 1403
در اجتماعی, سلامت
0
لبنیات آلوده

لبنیات آلوده علت اصلی ابتلا به “تب مالت” استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: مصرف لبنیات آلوده، به‌ویژه شیر تازه نجوشیده، پنیر تازه و کره، اصلی‌ترین راه انتقال تب مالت است.

به گزارش اریانانیوز، حسین معصومی اصل؛ استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران و فوق‌تخصص عفونی با بیان این که تب مالت یک بیماری مشترک بین انسان و دام است بنابراین، کنترل آن تنها در بخش انسانی کافی نیست و باید اقدامات موثری در حوزه دامپزشکی انجام شود، اظهار کرد: برای کنترل بیماری تب مالت که بیماری مشترک بین انسان و دام است ضرورت دارد تا اقداماتی شامل واکسیناسیون دام‌ها، شناسایی و حذف دام‌های آلوده و جلوگیری از ورود شیرهای غیرپاستوریزه به چرخه مصرف صورت گیرد.

وی هشدار داد: تا زمانی که کنترل جدی در بخش دامی صورت نگیرد، موارد بیماری در انسان افزایش خواهد یافت و این مسئله نیازمند پاسخگویی و برنامه‌ریزی دقیق از سوی دامپزشکی است.

فوق‌تخصص عفونی با درخواست از سازمان دامپزشکی برای نظارت بر دام‌های وارداتی و صادراتی تاکید کرد: این وظایف جزو مسئولیت‌های ذاتی این سازمان محسوب می‌شوند.

معصومی اصل همچنین افزود: ورود دام‌های قاچاق می‌تواند عامل دیگری برای گسترش بیماری باشد که مقابله با آن در حیطه وظایف نیروی انتظامی قرار دارد. این موارد نشان‌دهنده ضرورت همکاری بین بخشی برای کنترل و مهار تب مالت است.

مصرف لبنیات آلوده اصلی‌ترین علت انتقال تب مالت

وی تأکید کرد: مصرف لبنیات آلوده، به‌ویژه شیر تازه نجوشیده، پنیر تازه و کره، اصلی‌ترین راه انتقال تب مالت است.

استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران تصریح کرد: نظارت بر فروشگاه‌های لبنیات سنتی توسط سازمان دامپزشکی و بهداشت محیط ضروری است تا از عرضه محصولات آلوده جلوگیری شود.

وی شیرهای پاستوریزه و صنعتی که تحت فرآیند حرارتی 60 درجه قرار می‌گیرند، را کاملا ایمن عنوان و بیان کرد: این میزان حرارت سبب از بین رفتن میکروب عامل تب مالت می‌شود.

تب مالت، نوعی بیماری مشترک بین دام‌ها و انسان‌هاست که از طریق مصرف محصولات دامی به انسان منتقل و سبب بروز علائمی نظیر تب و لرز، بزرگی طحال، درد ستون فقرات، خستگی و بزرگ شدن غدد لنفاوی می‌شود. براساس اعلام وزارت بهداشت، در سال 1402 تعداد 21 هزار 436 نفر و در 10 ماه سال جاری نیز 18 هزار نفر در کشور به تب مالت مبتلا شده‌اند.

برچسب: لبنیات آلوده

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 + 15 =

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج

مهمترین عناوین هفته

محتوایی موجود نیست

از همراهی شما با آریانا خبر سپاسگزاریم ما همواره در تلاشیم در جدیدترین اخبار ایران و جهان را برای شما عزیزان فراهم کنیم.

دسته بندی اخبار

  • اجتماعی
  • استان ها
  • اسلایدشو
  • اقتصاد
  • اقتصادی
  • ‌انرژی
  • ایران
  • بانک و بیمه
  • بورس
  • بین الملل
  • تهران
  • جمعیت
  • جهان
  • حقوق
  • حکمرانی
  • خودرو
  • ریپورتاژ
  • زیر بنایی
  • سایر
  • سلامت
  • سیاسی
  • صمت
  • طلا و ارز
  • فرهنگ
  • فرهنگی
  • فضای مجازی
  • فناوری
  • فیلم سینمایی
  • کسب وکار
  • گردشگری
  • گوناگون
  • مسکن
  • وزارت ارتباطات
  • ویژه
  • یادداشت

آخرین اخبار

نخستین همایش تخصصی مدیران ارتباطات شهرداری‌های كشور در تهران برگزار می‌شود

24 دی 1403

عقب‌ماندگی روابط عمومی‌های ایران از چرخه جهانی هوش مصنوعی

24 دی 1403
  • خانه
  • درباره ما
  • تبلیغات
  • حریم خصوصی
  • تماس با ما

تمامی حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری آریانا محفوظ می باشد.

بدون نتیجه
نمایش همه نتایج
  • خانه
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بانک و بیمه
  • بورس
  • خودرو
  • سیاسی
  • طلا و ارز
  • فرهنگی
  • مسکن

تمامی حقوق این وب سایت برای پایگاه خبری آریانا محفوظ می باشد.